SPOILERVARSEL! Mange av videoene, bildene og omtalene her kan avsløre mer enn du ønsker fra en serie.

Hva syns du?
(2 Stemmer)

Oldebarnet til Wyatt Earp, Wynonna, kommer hjem igjen til byen Purgatory (Skjærsilden). Wynonna sloss mot gjenferd som har hjemsøkt Earp-familien i generasjoner; alle Wyatt har drept.

I serien følger vi også lillesøsteren Waverly, og politibetjenten Nicole, som utvikler et romantisk forhold.

Se deres historie her.

 

Hva syns du?
(5 Stemmer)

Lagertha i serien Vikings har endelig tatt til vett og fått seg dame. Lagertha er vikinghøvdingens ekskone, og en råtøff kriger, og har selv hatt stammelederstillinger i løpet av serien.

Deler av klippet du får se her er kuttet bort i selve serien.

 

Hva syns du?
(0 Stemmer)

Shut Eye er en serie som følger ekteparet Charlie og Linda, som er profesjonelle bondefangere. Allerede fra første episode følger vi også Lindas utenomekteskapelige eskapader med Gina.

Se fra deres storyline her.

 

Hva syns du?
(2 Stemmer)

alexandmaggie

I serien Supergirl følger vi Clark Kents kusine Kara, som også kommer fra Krypton, og har akkurat de samme superkreftene som Supermann. Hun vokser opp hos en vanlig familie, sammen med deres datter Alex, som etter hvert viser seg å være en hemmelig agent, og blir Supergirls hjelper. Når Alex møter den lesbiske detektiven Maggie begynner hun å kjenne på nye følelser.

Les mer og se videoer...

Hva syns du?
(2 Stemmer)

bernieandserena

Holby City er en britisk sykehusserie som har rullet siden 1999. I sesong 18 begynner vi å følge Bernie og Serena.

Se fra deres historie her...

Hva syns du?
(6 Stemmer)

clarkeandlexa

I serien The 100 har menneskeheten forlatt en ubeboelig jordklode etter en atomkrig, og overlevd på et romskip i 97 år. Hundre ungdommer sendes ned til jorden for å prøve om det er mulig å bo der igjen, og vi følger livet de prøver å etablere der, i stadige konflikter med mennesker som til tross for masseødeleggelsene etter krigen har klart å overleve på sin måte.

Clarke inntar lederrollen for de hundre ungdommene, og vi følger hennes møte med Lexa, høvdingen i en av stammene de prøver å leve side om side med.

Se to youtube-kompilasjoner av alle Clarke og Lexa-scener her...

 

Hva syns du?
(0 Stemmer)

aachalandaadya

Indias første webserie. Deres egen beskrivelse:

«a story that needed to be told - a story that represents millions in the world - first time ever in indian cinema - we are bringing it right to your laptops and mobile phones»

Se sesong 1 her...

Hva syns du?
(3 Stemmer)

beaandallie

Vi følger livet i kvinnefengselet Wentworth. Bea er Top Dog, og i denne spillelisten får vi utdrag fra hennes møte med Allie.

Se spillelisten her...

Hva syns du?
(2 Stemmer)

Wentworth er en australsk serie om livet i et kvinnefengsel, og storylinen om Franky og Bridget går over flere sesonger. Bridget er fengselsterapeut, og gjennom Frankys jevnlige møter på terapeutens kontor trekkes de stadig mot hverandre.

Se fra deres storyline her.

 

Hva syns du?
(12 Stemmer)

ericaandkate

Dates er en britisk Channel 4-serie som hver episode fokuserer på et nytt potensielt par.

I den fjerde episoden møter vi Erica og Kate, to "stunningly gorgeous" voksne damer som vet hva de vil. I hvert fall tilsynelatende. Når det viser seg at Erica også dater menn begynner kranglingen, og flørtingen, og kranglingen, og her kan du se hvordan det går med dem.

Hva syns du?
(14 Stemmer)

fakingitseason1

Faking It er en amerikansk serie fra MTV. På Hester High School er det in å være annerledes, og på en fest finner venninnene Karma og Amy ut at de skal late som om de er et par for å gjøre seg interessante.

Når det viser seg at alle tror på dem, og de endatil blir nominert til Homecoming Queens (skolens første lesber, jei!), bestemmer de seg for å holde skuespillet gående.

Se klipp og finn lenker til serien her...

 

Hva syns du?
(3 Stemmer)

zoeandgrace

Zoë og Grace er en storyline fra serien Degrassi - The Next Generation.

Dette er en typisk amerikansk serie om livet på High School, og alt dramaet ungdommene skal overleve.

I sesong 14 (2014-2015) har vi fulgt Zoë og Grace gjennom oppstarten av et vennskap, etter at de egentlig ikke likte hverandre i det hele tatt. Dette synes jo å være oppskriften for lesbiske forhold på TV, så her er det definitivt noe på gang ;)

Her kan du se en sammenfatning av Zoë og Grace sitt bekjentskap gjennom sesongen...

Hva syns du?
(5 Stemmer)

bettyandteresa

Bomb Girls er et amerikansk drama satt til 2. verdenskrig. Vi møter kvinnene som jobber på en våpenfabrikk, og blir ekstra godt kjent med Betty.

Hun faller for den vakre og standhaftige soldaten Teresa, i en tid, og under omstendigheter, som egentlig gjør det nesten umulig.

Serien hadde dessverre kort levetid på TV-skjermene, men det ble i ettertid laget en film, "Bomb Girls: Facing the enemy", for å gjøre avslutningen litt rundere i kantene.

Du kan se historien til Betty og Teresa her...

Hva syns du?
(10 Stemmer)

gailandholly

Rookie Blue er en amerikansk politiserie hvor vi følger en gjeng "rookies" - nybegynnere - i jobben sin.

I sesong 4 møter politibetjent Gail rettsmedisineren Holly, etter at noen ungdommer har snublet over et lik i skogen.

De to får ikke akkurat noen "flying start" i sitt første møte, noe som jo ofte et godt tegn for oss som gjerne leter etter en potensiell kjærlighetshistorie blant de kvinnelige karakterene.

Holly er kjapt ute og proklamerer at hun er lesbisk - endatil kjapt ute og kysser Gail nærmest vennskapelig.

De trekkes heldigvis for oss mot hverandre, og har fått seg en storyline på youtube som vi deler med dere her....

 

Hva syns du?
(5 Stemmer)

stefandlena

Vi møter paret Stef og Lena i TV-serien The Fosters fra ABC Family.

Politikvinnen Stef og skoleadministratoren Lena lever i et stabilt parforhold, og oppdrar en haug med barn. Vi følger deres liv og levnet i en liten forstad til San Diego. Vi får en befriende opplevelse av to voksne kvinner som lever sammen og ikke lurer på sin seksualitet og hvem de egentlig elsker.

"So.. they're dykes.."

"Well, they prefer the term people, but yeah, they're gay."

Du kan se spillelister fra deres historie fra sesong 1 og sesong 2 her...

Hva syns du?
(4 Stemmer)

boandtamsin

Kort liten video fra Bo og Tamsin sin historie i serien Lost Girl.

Bo har en mystisk evne til å bokstavelig talt suge livskraften ut av et menneske. Etter hvert som hun får forstand på at hun selv egentlig er noe i retning av et fabelvesen møter hun Dr. Lauren, som hjelper henne å kontrollere "evnen" sin sånn at hun skal slippe å drepe alle hun har sex med.

Senere møter hun Tamsin, og dette er seks og et halvt minutt fra deres storyline.

Tilfeldig innhold :

 • Naomi & Emily - Skins UK
  Naomi & Emily - Skins UK I sesong 3 og 4 av Skins (UK) møter vi Naomi og Emily. Vi følger deres oppdagelse av seg selv og hverandre, og deres storyline er svært populær blant det…
  Lest 899 ganger Les mer...
 • Linda & Gina - Shut Eye
  Linda & Gina - Shut Eye Shut Eye er en serie som følger ekteparet Charlie og Linda, som er profesjonelle bondefangere. Allerede fra første episode følger vi også Lindas utenomekteskapelige eskapader med Gina. Se fra deres…
  Lest 670 ganger Les mer...
 • Camminando Verso (2011)
  Camminando Verso (2011) Fra IMDb: ingen beskrivelse Se trailer...
  Lest 778 ganger Les mer...
 • Everybody's got someb.. (2012)
  Everybody's got someb.. (2012) Fra IMDb: "Alejandra is a successful executive who is tired of her daily routine and her emotional relationships that haven't worked out. One fine day, Maria, a teenager full of…
  Lest 700 ganger Les mer...
 • Demi Lovato - Take Me To Church
  Demi Lovato - Take Me To Church Demi Lovato har lenge snakket varmt om lesbiske og homofile, stått på barrikadene for LHBT-rettigheter, og utga i fjor Pride-låten Really Don't Care. Nå har hun gjort om ordet "han"…
  Lest 5418 ganger Les mer...
 • I Can't Think Straight (2008)
  I Can't Think Straight (2008) På IMDb: "A 2008 romance film adapted from a same name novel about a London-based Jordanian of Palestinian descent, Tala, who is preparing for an elaborate wedding. A turn of…
  Lest 1159 ganger Les mer...
 • It's in the Water (1997)
  It's in the Water (1997) Fra IMDb: "Residents of the fictional town of Azalea Springs, Texas go into a panic after a gay local says the town's water supply is what made him gay." Se…
  Lest 1028 ganger Les mer...
 • Johnny Greyeyes (2000)
  Johnny Greyeyes (2000) Fra IMDb: Ingen beskrivelse Se trailer...
  Lest 732 ganger Les mer...
 • Anitas Last Cha-Cha (2013)
  Anitas Last Cha-Cha (2013) Fra IMDb: "A 12-year old Anita falls in love with the new woman in town; years later, a girlhood crush blossoms during the Fiesta of Santa Clara in Obando, Bulacan."…
  Lest 734 ganger Les mer...
 • Boy (kortfilm)
  Boy (kortfilm) 'Boy' er en veldig fin, dansk kortfilm om å være fremmed i kroppen sin, og en forvirret mor som setter sin egen stolthet, og sine egne følelser, aller høyest. Se…
  Lest 1012 ganger Les mer...
 • Bar Girls (1994)
  Bar Girls (1994) Fra IMDb: Sammendrag mangler Se trailer...
  Lest 873 ganger Les mer...
 • Liquorice (2015)
  Liquorice (2015) Fra IMDb: "Jade explores her deepest desires and inhibitions. Centered about the mysterious drink Absinthe." Slippes i følge IMDb 7. november 2015 i USA Se "visual teaser"...
  Lest 1071 ganger Les mer...
 • Jen Foster: She
  Jen Foster: She Jen Foster: She er en kortfilm laget til sangen She, som i lang tid har vært høyt på listen over benyttede sanger i likekjønnede bryllup. Regissør Nicole Conn ble i…
  Lest 922 ganger Les mer...
 • Around the Block (2013)
  Around the Block (2013) Fra IMDb: "An Aboriginal boy is torn between his unexpected love of acting and the disintegration of his family." Se trailer...
  Lest 884 ganger Les mer...
 • Be With Me (2009)
  Be With Me (2009) Fra IMDb: "Seo-hee, Nam-hee and Lan. These three girls happen to read their tarot cards. Tarot cards tell them once-in-a-life-time opportunities will be coming to each of them." Se trailer...
  Lest 756 ganger Les mer...
 • Raven's Touch (2015)
  Raven's Touch (2015) På IMDb: Ingen beskrivelse. Slippes 6. august 2015 i USA. Se trailer...
  Lest 1055 ganger Les mer...